Mittwoch, 8. Oktober 2014

Lexikon der Küchenfachbegriffe: À point

À point kommt aus dem französischen und bedeutet übersetzt "auf den Punkt". Dies ist eine Garstufe beim Fleisch, die auch medium oder rosa genannt wird. Ein Fleisch ist À point gebraten, wenn es innen noch rosa und außen braun ist. Da dieses Fleisch noch einen roten Kern hat und das Myglobin der Muskelzellen noch nicht vollständig geronnen ist, ist der austretende Fleischsaft braun-rötlich. Die richige Festigkeit des Fleisches kann man mit einer Druckprüfung erkennen.

4 Kommentare:

  1. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe
    for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast
    provided bright clear concept

    Take a look at my page Skinnylicious Cooking PDF

    AntwortenLöschen
  2. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.

    Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

    my web-site: The Venus Factor Review (www.caninecompanions.ca)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Hello, thanks for your comment. It's a template from blogger! But I really can't say which one!
      The background is a pic from iStock. http://www.istockphoto.com/photo/farmer-s-market-organic-vegetables-4024312?refnum=kcline.
      Hope i could help you!
      Greetings

      Löschen
  3. Pretty element of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital
    to say that I acquire actually enjoyed account your blog
    posts. Anyway I'll be subscribing in your feeds and even I fulfillment
    you get entry to constantly quickly.

    Feel free to surf to my blog - 100 free music downloads computer

    AntwortenLöschen