Frau Köchin bloggt über die Materie des Kochens und andere interessante Themen rund um Küche, Ernährung, Hobbies und Co.
Mittwoch, 8. Oktober 2014
Lexikon der Küchenfachbegriffe: À point
À
point kommt aus dem französischen und bedeutet übersetzt "auf den
Punkt". Dies ist eine Garstufe beim Fleisch, die auch medium oder rosa
genannt wird. Ein Fleisch ist À point gebraten, wenn es innen noch rosa
und außen braun ist. Da dieses Fleisch noch einen roten Kern hat und das
Myglobin der Muskelzellen noch nicht vollständig geronnen ist, ist der
austretende Fleischsaft braun-rötlich. Die richige Festigkeit des
Fleisches kann man mit einer Druckprüfung erkennen.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe
AntwortenLöschenfor a blog website? The account aided me a acceptable deal.
I had been tiny bit acquainted of this your broadcast
provided bright clear concept
Take a look at my page Skinnylicious Cooking PDF
Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
AntwortenLöschenA theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
Please let me know where you got your theme. Thanks a lot
my web-site: The Venus Factor Review (www.caninecompanions.ca)
Hello, thanks for your comment. It's a template from blogger! But I really can't say which one!
LöschenThe background is a pic from iStock. http://www.istockphoto.com/photo/farmer-s-market-organic-vegetables-4024312?refnum=kcline.
Hope i could help you!
Greetings
Pretty element of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital
AntwortenLöschento say that I acquire actually enjoyed account your blog
posts. Anyway I'll be subscribing in your feeds and even I fulfillment
you get entry to constantly quickly.
Feel free to surf to my blog - 100 free music downloads computer